Защита на личните данни

Защита на личните данни

Кидсзон 1 ООД се ангажира да защитава Вашите лични данни. Преди да ни изпратите Вашите лични данни, препоръчваме Ви да се запознаете с настоящата политика за поверителност.

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ И КАК ОБРАБОТВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

При попълване на онлайн форма за контакт на този уебсайт, ние ще обработим информацията, включително лични данни, които сте ни предоставили, сред които данни: Вашето име, фамилия, телефон, електронен адрес и допълнителната информация, която сте включили в изпратеното съобщение. Препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация.

На следващо място, можем да обработваме Ваши лични данни и на основание легитимен интерес, когато това е необходимо, за да упражним или защитим законните си права.

Обработваме Вашите лични данни в съответствие с приложимото законодателство.

ЗАЩО СЪБИРАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ?

При попълване на формата за контакт на този уебсайт, ние използване предоставената от вас информация, за да обработим и отговорим на вашето запитване.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

При съхранението на данни, прилагаме генералния принцип за съхранение на данни в минимален обем и за срок не по-дълъг от необходимото за предоставяне на Услугите, подсигуряване на тяхната сигурност и надеждност и изискванията на закона.

Регистрационни данни (като име, фамилия, имейл адрес), информация за извършването на регистрацията и съгласяването с условията (дата, час, IP адрес), абонаменти за нюзлетъри съхраняваме до прекратяване на абонамента от Ваша страна. 

С КОГО СПОДЕЛЯМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?

Вашите лични данни не са споделени с трети страни и лица.

КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ПРАВА?

Кидсзон 1 ООД обработвам Вашите лични данни само в съответствие с посочените по-горе цели и срокове.

Важно е да знаете, че можете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на лични данни по всяко време, като ни пишете: вижте данните за контакт по-долу.

Като лице, за което се отнасят данните, имате право на достъп до обработваните за Вас лични данни. Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

КАКВИ МЕРКИ ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ДАННИ ПРИЛАГАМЕ?

Осигуряваме максимална защита, когато ни предоставят своите данни. Кидсзон 1 ООД няма да разпространят Ваши лични данни без Ваше изрично съгласие. След изтичане на срока за обработване на личните Ви данни, ние ще ги изтрием по траен начин и няма да ги използваме в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.

ПРАВО НА ЖАЛБА

В случай че сметнете, че нарушаваме Вашите права, може да се свържете с нас, за да проверим въпроса на имейл deltakart@gmail.com. Също така имате право и да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни с адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2, тел. 02 915 3 518, уебсайт: www.cpdp.bg.

За контакт: varnakarting@abv.bg

 

Политика за бисквитки

Кидсзон 1 ООД използва бисквитки на този уебсайт за статистически и аналитични цели. Това позволява да се получи информация, за начина, по който потребителят използва платформата. Тази информация може да включва: най–популярни страници на платформата, брой преглеждания на страници, брой на кликове, брой на споделяне на съдържание, брой харесвания на страници и съдържание.

Какво са бисквитки?

Бисквитките са текстови файлове с информация, които се съхраняват в компютрите на потребителя с цел подобряване работата със съответния уебсайт. Тези файлове позволяват потребителят да бъде разпознат и уебсайтът да бъде адаптиран спрямо неговите предпочитания. Бисквитките обикновено съдържат името на уебсайта, към който принадлежат, времето, за което се съхраняват на компютъра на потребителя, и уникален номер.

БИСКВИТКИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Кидсзон 1 ООД използва бисквитки на трети страни като част от услугите си. Тези бисквитки се управляват от сайтове и услуги, които Кидсзон 1 ООД използва и върху които няма контрол. Услуги и бисквитки на трети страни, които Кидсзон 1 ООД използва:

  • GOOGLE ANALYTICS

Позволява отчитане и анализ на потреблението на платформата. Повече за начина, по който Google analytics използва бисквитки и как потребителят може да управлява информацията, изпращана до Google, може да бъде видяна от този линк.

  • FACEBOOK Pixel

Позволява отчитане и анализ на потреблението на платформата.

Информация за начина, по който Facebook използва бисквитки, може да бъде видяна от този линк.

Съдържат ли бисквитките лична информация?

Личната информация, която се акумулира чрез бисквитките, може да бъде използвана само за извършване на определени операции за потребителя. Такава информация се криптира по начин, който прави достъпа до нея от неоторизирани лица невъзможен.

Как да изключите бисквитките?

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню “опции” или “предпочитания” на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, можете да използвате бутона “Помощ” от менютата на Вашия браузър

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика за бисквитки, свържете се с нас на имейл: varnakarting@abv.bg.

Контакти

Свържете се с нас за въпроси, запитвания и резервации.

Връзка с пистата:
И-мейл: varnakarting@abv.bg